Úvod » Stalo se

Halová kopaná - 6. a 7. třídy

V pátek 24.2. se naši žáci 6. a 7. tříd zúčastnili okrskového kola v halové kopané. Naše parta fotbalistů (a fotbalistky), doplněná o jednoho hokejistu a baskeťáka, si nevedla vůbec špatně!

Od začátku nás čekal těžký los, protože jsme v prvních dvou zápasech narazili na favority turnaje, kterými byli žáci Masarykovy ZŠ a pořádající školy ZŠ U Stadionu. S oběma výběry jsme urvali cennou remízu, ačkoliv se 6.ZŠ jsme ještě 5 vteřin před koncem hrací doby vedli 2:1!

Z výsledků ostatních zápasů jsme věděli, že nás dále čekají papírově slabší soupeři. V dalším utkání jsme se střetli s týmem Havlíčkovy ZŠ, který jsme dokázali porazit 3:1. Napjatě jsme pak sledovali utkání mezi dvěma zmíněnými favority - Masaryčkou a Šestkou, protože jejich výsledek měl mít výrazný dopad na naše postavení v tabulce. S vědomím toho, že by do okresního finále mohla postoupit první dvě družstva, jsme doufali ve vítězství jednoho či druhého týmu, protože jejich případná remíza nás mohla odsunout až na 3.místo. ZŠ U Stadionu však nezaváhala a tým Masarykovy ZŠ porazila, takže souboj o druhé místo už byl jen na nás a na výsledku se ZŠ Lingua. Ačkoliv jsme do tohoto utkání vstoupili relativně nervózní, po pár minutách jsme se uklidnili vstřelenou brankou, která odstartovala cestu za vítězstvím. Zápas jsme tedy zvládli a díky celkovému 2. místu nás za pár dní čeká okresní kolo v Roudnici!
Všichni zúčastnění si za působení na turnaji zaslouží velikou pochvalu a to nejen za sportovní výkony a ukázkové chování na akci, ale také za bojového ducha, s kterým hrdě zastupovali naši základní školu!

Publikováno: 02.03.2023

Naši partneři a námi podporované projekty

PROJEKT ZŠ TEREZÍN

Projekt ZŠ Terezín je zaměřen na osobně profesní rozvoj pedagogů, společné vzdělávání a spolupráci s rodiči žáků.
Zobrazit více »

Česko se hýbe

Celorepublikový projekt všeobecné pohybové přípravy dětí předškolního a mladšího školního věku.
Zobrazit více »

PROJEKT ZŠ TEREZÍN 2021

Projekt ZŠ Terezín 2021 je spolufinancován Evropskou unií. Cílem projektu je kolegiální podpora pedagogů, rozvoj žáků formou volnočasových aktivit - klubů - a podpora žáků ohrožených školním neúspěchem, formou doučování.
Zobrazit více »

PROJEKT ZŠ TEREZÍN

REALIZACE INVESTICE 3.2.3 NÁRODNÍHO PLÁNU OBNOVY Investice reaguje na potřeby podpory vzdělávání žáků ohrožených školním neúspěchem v reakci na nemožnost realizace prezenční výuky ve školách během pandemie covid - 19.
Zobrazit více »

PROJEKT ZŠ TEREZÍN

DIGITALIZUJEME ŠKOLU REALIZACE INVESTICE NÁRODNÍHO PLÁNU OBNOVY - KOMPONENTA 3.1 V rámci Investice č. 2: Vybavení škol digitálními technologiemi.
Zobrazit více »

škola pro demokracii

Škola pro demokracii ukazuje dětem, jak přijímat odpovědnost a proměnit své okolí k lepšímu.
Zobrazit více »