Úvod » Kontakty » Blog » 1. A Alena Bartošová

2.A informace (prosinec aktualizováno)

Dobrý den, 

postupně zde budou zapisovány pomůcky pro druhou třídu.

do penálu:  2 dobře ořezané tužky č.2, sadu dvanácti pastelek (dostatek různých barev), 2 píšící pera TORNÁDO, gumu, ořezávátko se zásobníkem, nůžky, případně malé pravítko 

v krabičce nebo v obálce všechny vytrhané tvary z přílohy matematiky

na VV:  vodové barvy, kulaté štětce č. 6 a 10, kelímek na vodu, igelit na lavici, malý hadřík, ochranné oblečení, tyčinkové lepidlo a tekuté lepidlo HERKULES, černou tuš, 2 špejle na kreslení tuší, temperové barvy - ! pozor, musí být i hnědá (děti nenamíchají) a bílá, paleta, dva ploché štětce č.8 a č.12, modelína

na TV:  sportovní obuv se světlou podrážkou, cvičební úbor, sáček na cvičební úbor.

další (podepsané):   destičku na psaní + 2 fixy a hadřík, malou folii na psaní, na rýsování pravítko s vyznačenými centimetry, trojuhelník s ryskou (později),

přezůvky a sáček na přezůvky, 2 krabičky kapesníčků - většina dětí donesla již 3, některé děti i 4 krabičky (další zatím neposílejte).

 

 

 

 

 

 

 

Pokud bude dítě navštěvovat ŠD, je třeba předem vyplnit přihlašovací lístek z obou stran. V pondělí již mohou děti jít do ŠD v době 6:00 - 16:00 hod. musí však mít na lístečku napsáno kdy a jak budou odcházet. V úterý je třeba odevzdat z obou stran vyplněný zápisový lístek. Poplatek za ŠD je 120 Kč měsíčně. 

ZMĚNA:  Děti, které loni chodily na obědy, nemusíte přihlašovat.

V pondělí by děti, měly mít lísteček s dobou a způsobem odchodu domů.

Naši partneři a námi podporované projekty

PROJEKT ZŠ TEREZÍN

Projekt ZŠ Terezín je zaměřen na osobně profesní rozvoj pedagogů, společné vzdělávání a spolupráci s rodiči žáků.
Zobrazit více »

Česko se hýbe

Celorepublikový projekt všeobecné pohybové přípravy dětí předškolního a mladšího školního věku.
Zobrazit více »

PROJEKT ZŠ TEREZÍN 2021

Projekt ZŠ Terezín 2021 je spolufinancován Evropskou unií. Cílem projektu je kolegiální podpora pedagogů, rozvoj žáků formou volnočasových aktivit - klubů - a podpora žáků ohrožených školním neúspěchem, formou doučování.
Zobrazit více »

PROJEKT ZŠ TEREZÍN

REALIZACE INVESTICE 3.2.3 NÁRODNÍHO PLÁNU OBNOVY Investice reaguje na potřeby podpory vzdělávání žáků ohrožených školním neúspěchem v reakci na nemožnost realizace prezenční výuky ve školách během pandemie covid - 19.
Zobrazit více »

PROJEKT ZŠ TEREZÍN

DIGITALIZUJEME ŠKOLU REALIZACE INVESTICE NÁRODNÍHO PLÁNU OBNOVY - KOMPONENTA 3.1 V rámci Investice č. 2: Vybavení škol digitálními technologiemi.
Zobrazit více »

škola pro demokracii

Škola pro demokracii ukazuje dětem, jak přijímat odpovědnost a proměnit své okolí k lepšímu.
Zobrazit více »