Úvod » Stalo se

TURNAJ O POHÁR ÚSTECKÉHO KFS

Tento týden jsme si oddechli od běžeckých závodů a zamířili do Brozan na fotbalový turnaj. Od začátku jsme věděli, že chceme pohár vyhrát pro naši školu a kluci byli rozhodnuti podat ty nejlepší výkony.

Michal Schwammberger, Daniel Baťha – nejlepší střelec turnaje, Matěj Dvořák, tryskomyš Adam Moroi, který se zjevil vždy za zády soupeře neuvěřitelně rychle. Tomáš Hlaváček, Roman Hrych, který se stal druhým nejlepším střelcem turnaje, Zdeněk Hozák, Jakub Tichý, Sváťa Štros, neúnavný Pavel Rosa, gólman Jan Čapek, Tadeáš Kozler, Dominik Suchý, Vojta Hornický, komentátor Matěj Bečvář, Jonáš Helcl, Marek Zubko a kouč Jakub Opava.

První zápas je tady a v něm naši borci nastoupili proti Brozanům, vyhráli 3:1. Ve druhém zápase nastoupili proti silnému týmu z Třebenic, který nakonec porazili 1:0. A poslední zápas, do kterého šli hoši s nadšením a energií z předchozích dvou výher. A je to tady! Vyhráli 2:0!
Nadšení střídala radost a oslava. Kluci to dokázali a zaslouženě si odvezli pohár, a tím si zajistili postup do Krajského finále, které se bude konat první týden v listopadu.

Publikováno: 19.10.2022

Naši partneři a námi podporované projekty

PROJEKT ZŠ TEREZÍN

Projekt ZŠ Terezín je zaměřen na osobně profesní rozvoj pedagogů, společné vzdělávání a spolupráci s rodiči žáků.
Zobrazit více »

Česko se hýbe

Celorepublikový projekt všeobecné pohybové přípravy dětí předškolního a mladšího školního věku.
Zobrazit více »

PROJEKT ZŠ TEREZÍN 2021

Projekt ZŠ Terezín 2021 je spolufinancován Evropskou unií. Cílem projektu je kolegiální podpora pedagogů, rozvoj žáků formou volnočasových aktivit - klubů - a podpora žáků ohrožených školním neúspěchem, formou doučování.
Zobrazit více »

PROJEKT ZŠ TEREZÍN

REALIZACE INVESTICE 3.2.3 NÁRODNÍHO PLÁNU OBNOVY Investice reaguje na potřeby podpory vzdělávání žáků ohrožených školním neúspěchem v reakci na nemožnost realizace prezenční výuky ve školách během pandemie covid - 19.
Zobrazit více »

PROJEKT ZŠ TEREZÍN

DIGITALIZUJEME ŠKOLU REALIZACE INVESTICE NÁRODNÍHO PLÁNU OBNOVY - KOMPONENTA 3.1 V rámci Investice č. 2: Vybavení škol digitálními technologiemi.
Zobrazit více »

škola pro demokracii

Škola pro demokracii ukazuje dětem, jak přijímat odpovědnost a proměnit své okolí k lepšímu.
Zobrazit více »