Úvod » Stalo se

Pohár rozhlasu.

ZŠ Terezín na atletických závodech v Lovosicích

Pohár rozhlasu je tradiční každoroční soutěž, která vytváří a udržuje atletické tradice na školách a podchycuje chlapce a děvčata k pravidelnému aktivnímu sportování. 

Ani ZŠ Terezín na tomto 53. ročníku nemohla chybět. A tak jsem se s dětmi vydala do nedalekých Lovosic poměřit síly s ostatními školami. Naši žáci ze šestých a sedmých tříd zde předvedli pěkné výkony. Ve kterých disciplínách bojovali? Skok vysoký, skok daleký, běh na 60 m, 4x 60 m štafeta, běh na 600 m dívky a běh na 1000 m chlapci.

Ráda bych moc pochválila celý zúčastněný tým – jsou to nadějní malí sportovci, kteří výborně reprezentovali naši školu. Zejména bych zde chtěla zmínit parádní výkon Vojty Kunce ze 7. třídy, který s přehledem vyhrál závod na 1 000 m, a to v krásném čase 3:11!

 

Mgr. Alena Hájková

 

 

Publikováno: 13.05.2022

Naši partneři a námi podporované projekty

PROJEKT ZŠ TEREZÍN

Projekt ZŠ Terezín je zaměřen na osobně profesní rozvoj pedagogů, společné vzdělávání a spolupráci s rodiči žáků.
Zobrazit více »

Česko se hýbe

Celorepublikový projekt všeobecné pohybové přípravy dětí předškolního a mladšího školního věku.
Zobrazit více »

PROJEKT ZŠ TEREZÍN 2021

Projekt ZŠ Terezín 2021 je spolufinancován Evropskou unií. Cílem projektu je kolegiální podpora pedagogů, rozvoj žáků formou volnočasových aktivit - klubů - a podpora žáků ohrožených školním neúspěchem, formou doučování.
Zobrazit více »

PROJEKT ZŠ TEREZÍN

REALIZACE INVESTICE 3.2.3 NÁRODNÍHO PLÁNU OBNOVY Investice reaguje na potřeby podpory vzdělávání žáků ohrožených školním neúspěchem v reakci na nemožnost realizace prezenční výuky ve školách během pandemie covid - 19.
Zobrazit více »

PROJEKT ZŠ TEREZÍN

DIGITALIZUJEME ŠKOLU REALIZACE INVESTICE NÁRODNÍHO PLÁNU OBNOVY - KOMPONENTA 3.1 V rámci Investice č. 2: Vybavení škol digitálními technologiemi.
Zobrazit více »

škola pro demokracii

Škola pro demokracii ukazuje dětem, jak přijímat odpovědnost a proměnit své okolí k lepšímu.
Zobrazit více »